nieuws

Boer Nico uit Ottoland zoekt vrouw: 'Koffiezetten kan ik wel, koken niet'

De 31-jarige vrijgezelle boer Nico uit Ottoland kwam niet door de selectie van het tv-programma Boer zoekt vrouw. Maar hij wil graag dé ware vinden om bij hem boerderij te komen wonen. Qmusic gaat de 31-jarige vrijgezelle boer Nico Plooij uit Ottoland daarom nu aan een vrouw helpen.
Afgelopen maandag was Nico in de ochtendshow van Mattie Valk en Marieke Elsinga aan de telefoon om het radiospel 'het Verjaardagsrad' te spelen. Toen Mattie en Marieke hoorden dat Nico vrijgezel was, besloten ze hem te gaan helpen.
Nico heeft de melkveehouderij van zijn ouders in Ottoland overgenomen. Ze komen nog regelmatig langs om samen te eten maar toch zit Nico vaak alleen op de boerderij in de polder. Hij zoekt daarom een leuke spontane vrouw voor een serieuze relatie.
"Als ze heel spontaan en haarzelf is, dan is het goed. Koffiezetten lukt me wel, maar koken kan ik niet heel goed. Dus als ze dat kan is dat mooi meegenomen", zegt Nico lachend.
Potentiële kandidaten kunnen zich vanaf maandag melden bij Qmusic. Maar ze mogen niet te ver weg wonen van Ottoland, vindt Nico. "Maximaal een uurtje rijden!"