nieuws

Het weer van vandaag: opnieuw kletsnat vandaag

Weer_2702
Weer_2702
Vandaag is het bewolkt en vanochtend gaat het vanuit het zuidwesten geruime tijd regenen. De regen kan enige tijd overgaan in natte sneeuw. Het is maximaal 4 graden, maar tijdens natte sneeuw daalt het kwik naar 1 graad. Er staat een matige zuidoostenwind.
In de loop van de middag ruimt de wind naar het noordwesten en wordt aan zee (vrij) krachtig. Vanavond en vannacht klaart het op en wordt het droog. De temperatuur komt landinwaarts uit op 1 of 2 graden. De noordwestenwind krimpt naar hetw esten en neemt af tot zwak of matig.
Morgenochtend is het droog met af en toe zon. In de 2de helft van de middag gaat het opnieuw vanuit het zuidwesten uitvoerig regenen. Het wordt 7 graden en de zuidenwind neemt toe tot matig en aan zee tot krachtig.

Vooruitzichten

Het blijft de komende tijd sterk wisselvallig met geregeld regen of buien en tussendoor ook droge dagdelen met opklaringen. In het weekend staat er een (vrij) krachtige zuidwestenwind. Zaterdag bestaat er kans op (zware) windstoten tussen 70 km/u landinwaarts en 90 km/u langs de kust.