nieuws

Ivo Opstelten geeft Olympisch feest in eigen tuin

Ivo Opstelten
Ivo Opstelten
In aanloop naar de Olympische Spelen in Tokyo geeft Ivo Opstelten in samenwerking met Rotterdam Topsport een exclusief Olympisch feest in zijn eigen tuin in Kralingen. Bij het feest op 28 mei wordt geld ingezameld voor sporters, die dromen van Olympisch goud. Opstelten is al ruim tien jaar bezig met het ondersteunen van jong Rotterdams sporttalent. Met het Ivo Opstelten Fonds helpt de oud-burgemeester van Rotterdam jonge topsporters financieel bij de start van hun carrière. Met de 'Olympic Garden Party' wil Opstelten laten merken hoe trots hij is op topsporters uit de regio.
In de tuin van Opstelten komen verschillende foodstands te staan, zijn er inspirerende sprekers en er is een Olympische veiling. Ook een optreden van de Hermes House Band kan natuurlijk niet ontbreken op het Rotterdamse tuinfeest van Opstelten.
Rijnmond zal vanaf dit moment ook wekelijks aandacht besteden aan de regionale topsporters, die naar Tokyo gaan. De Olympische Spelen vinden plaats van 24 juli tot en met 9 augustus.