UPDATE Beloning voor gouden tip doodsteken Robby Klomp

Het Openbaar Ministerie heeft een beloning van 15 duizend euro uitgeloofd voor de tip die leidt naar de man die Robby Klomp doodstak. Robby wordt in Spijkenisse neergestoken als hij een vriend te hulp schiet.

Op 23 december 2019 is de 44-jarige Roby uit Rozenburg uitgenodigd voor een etentje bij een bevriend stel in Spijkenisse. Ook een andere vriend, die honderd meter verderop woont, eet mee.

Deze man gaat als eerste weg. Maar als hij thuiskomt merkt hij dat er mannen in zijn tuin staan die naar binnen willen. Hij belt het bevriende stel en Robby en zijn vriend rennen naar de belaagde woning aan de Rammenasdreef.

Zij zien de mannen en roepen dat ze moeten verdwijnen. De mannen vluchten in een vermoedelijk donkere Seat Ibiza of Leon. Maar als Robby roept dat hij het kenteken heeft, stoppen ze en stappen uit.

De vriend rent naar huis om de politie te waarschuwen. Robby moet zich tegen vier man verdedigen. Eén van hen pakt een mes en steekt Robby dood.

De daders zijn lichtgetinte mannen. Eén van hen draagt een jas met een bontkraag. In het verleden hebben zich rond het huis aan de Rammenasdreef diverse incidenten afgespeeld.

De politie wil graag weten of mensen daarover informatie hebben. Maar ook alle andere informatie is welkom.

Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Meer over dit onderwerp:
burij15
Deel dit artikel: