nieuws

Plaatjes draaien op Radio Rijnmond: welke kies jij?

Welke single haal jij uit de koffer van Reint Jan?
Welke single haal jij uit de koffer van Reint Jan?
Eindelijk weer een uurtje vinyl op Radio Rijnmond! De phone-in met burgemeester Aboutaleb is tussen 19 en 20 uur en dus is er vanavond even ruimte om plaatjes te draaien. En jij bepaalt wat er gedraaid wordt: Frank Boeijen of Sandie Shaw? Fleetwood Mac of Gloria Gaynor? Julien Clerc of Paul Simon?
Reint Jan Potze heeft 25 singletjes in zijn 45-toerenkoffer gedaan. Welke plaat haal jij eruit? Waarom juist die? Voor wie? Heb je een speciale boodschap? Of een mooie herinnering?
Kijk HIER wat er vandaag in de koffer zit en maak je keuze.
Een plaat blijft maximaal drie dagen in de koffer. Elke dag zijn er dus weer een flink aantal nieuwe keuzes. We zoeken allereerst de platen met mooie verhalen. Maar we draaien ook de drie meest gekozen plaatjes.
De muziek op Radio Rijnmond komt tussen 18 en 19 uur niet uit de computer, niet van een of andere streamingdienst, zelfs niet van cd. Want zeg nou zelf: wat is er leuker dan plaatjes draaien? Echte plaatjes. Het gevoel is net even anders. De hoes. De naald die in de groeven zakt. Af en toe een kraakje. Maar vooral een warm geluid.
En: je kunt ook zelf je favoriete singletjes draaien in onze studio! Meedoen? Kies twee singles uit je eigen verzameling en stuur een mailtje naar 45toeren@rijnmond.nl.