Antoinette werd als amateur tweede bij filmwedstrijd: 'Compleet overdonderd'

Haar film was misschien wel de grootste verrassing van het 48 Hour Film Project Rotterdam in 2019. In een veld met ervaren en professionele deelnemers legde Antoinette van der Velden met haar kleine team van semiprofessionele filmmakers verrassend beslag op de tweede plek. De regisseuse vertelt erover in Rijnmond Filmrol.

Karel en de Kapitein en de zoektocht naar het zwarte goud wordt gezien als één van de meest originele Rotterdamse producties van het afgelopen jaar. Van der Velden vertelt over het creatieve proces en het gevoel iets onmogelijks met elkaar te presteren.  

Bekijk de film hieronder.

In Rijnmond Filmrol komen regionale filmmakers aan het woord om te vertellen over hun meest recente productie. Korte films, feature films, documentaires en animatie; alle genres komen in deze talkshow aan bod. Bekijk de films en luister mee naar de verhalen van de meest talentvolle regisseurs én de gevestigde namen in de regio Rijnmond!

Aflevering 9 van Rijnmond Filmrol wordt zondag om 17:13 uur uitgezonden op TV Rijnmond. En daarna terug te kijken via Rijnmond.nl.

Meer over dit onderwerp:
Nieuws Rijnmond Rijnmond Filmrol film
Deel dit artikel: