nieuws

Beloning voor gouden tip voor voortvluchtige Palm verdubbeld

Justitie heeft de beloning voor de gouden tip over de voortvluchtige Rotterdammer Gerel Palm verdubbeld. De 37-jarige zou achter de schietpartij bij Noordeloos zitten, waarbij in december 2016 twee mannen bijna om het leven kwamen.
De beloning voor de gouden tip was 15 duizend euro en is nu dus 30 duizend euro.Lees meer: 15 duizend euro voor gouden tip over verdachte van schietpartij bij NoordeloosPalm staat sinds de zomer van 2017 op de nationale opsporingslijst. Kort daarvoor werd hij in de boeien geslagen in Suriname, maar hij ontsnapte uit de gevangenis. Lees meer: Verdachte van mislukte liquidaties bij Noordeloos op Nationale Opsporingslijst
Na de schietpartij in Noordeloos werden twee Rotterdammers van 28 en 35 jaar gevonden in de berm van de N214 en in een weiland. Ze werden zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht. De mannen waren eerder met de politie in aanraking geweest vanwege drugsmisdrijven.
Palm wordt inmiddels gelinkt aan de organisatie van Ridouan Taghi. Zo denkt de politie dat Palm in opdracht van Taghi ook Spyshop-eigenaar Ronald Bakker heeft geliquideerd. Bakker werd in september 2015 doodgeschoten vlakbij zijn woning in Huizen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl