nieuws

Plaatjes draaien op Radio Rijnmond: welke kies jij?

Welke single haal jij uit de koffer van Reint Jan?
Welke single haal jij uit de koffer van Reint Jan?
Eindelijk weer uurtje vinyl op Radio Rijnmond! Geen phone-in vanavond over de coronacrisis, maar een uur muziek uit zorgelozer tijden. Voor de broodnodige afleiding. En je kunt zelf kiezen wat er gedraaid wordt: Madonna of Peter Koelewijn? The Byrds of Sister Sledge? Blondie of the Beatles?
Elke dag stopt Reint Jan Potze 25 singletjes in zijn 45-toerenkoffer. Welke plaat haal jij eruit? Waarom juist die? Voor wie? Heb je een speciale boodschap? Of een mooie herinnering?
Kijk HIER wat er vandaag in de koffer zit en maak je keuze.
Een plaat blijft maximaal drie dagen in de koffer. Elke dag zijn er dus weer een flink aantal nieuwe keuzes. We zoeken allereerst de platen met mooie verhalen. Maar we draaien ook de drie meest gekozen plaatjes.
De muziek op Radio Rijnmond komt tussen 18 en 19 uur niet uit de computer, niet van een of andere streamingdienst, zelfs niet van cd. Want zeg nou zelf: wat is er leuker dan plaatjes draaien? Echte plaatjes. Het gevoel is net even anders. De hoes. De naald die in de groeven zakt. Af en toe een kraakje. Maar vooral een warm geluid.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl