Hier worden we blij van: Gymmende Rutte en geboortegolf in Blijdorp

Het zijn vervelende tijden en het nieuws rondom het coronavirus maakt ons soms best verdrietig. Daarom kijken we in de rubriek 'Hier worden we blij van' naar socialmediaberichten die je dag een beetje mooier maken.

Ondanks de drukte vindt premier Rutte een gaatje om mee te gymmen! En dan is het niet zo erg dat het een beetje uit de maat is.

Wat doe je als je geen t-shirt met een hart erop hebt, maar toch wil laten zien dat je de zorg steunt? Dan maak je er gewoon zelf één!

kade40_vld

Voor alle helden in de zorg :❤️! 🧑🏼‍⚕️👩🏽‍⚕️👨🏾‍⚕️ huismeester Frits creatief aan de slag geweest. Harde werkers bedankt!

Deze meiden uit Dordrecht laten zien dat ze hun juffen missen, en geven ook goed advies. 

We blijven blij worden van stoepkrijttekeningen. Deze vind je in Schiedam.

schiedamfoto

@tudoholanda vergat ons ook niet op Instagram en toonde daarbij deze zeer actuele foto.

#schiedam #schiedamfoto #schiedamfotonl #nederland 🇳🇱

De inzet van zorgmedewerkers wordt zeer gewaardeerd. Het Albert Schweitzer ziekenhuis werd daarom verrast met enorme paashazen van chocola.

Dieren toveren altijd een glimlach op ons gezicht. Zo ook de Rotterdamse katten op dit Instagramaccount.

En in Diergaarde Blijdorp is er een geboortegolf. Schattig!

diergaardeblijdorp

De geboortegolf in Blijdorp gaat door! Ook de kuifhertjes in de Chinese tuin hebben er een kleintje bij. Deze foto is vlak na de geboorte genomen. Het is een vrouwtje en ze heet Stella. Ze is vernoemd naar de dochter van één van de verzorgers. Het jong is zeer welkom, want kuifherten worden in het wild bedreigd, door onder andere ontbossing. Blijdorp coördineert het internationale fokprogramma van deze soort. #kuifhertje #kuifhert #geboortegolf #lente #chinesetuin #fokprogramma #natuurbehoud #natuur #diergaardeblijdorp #blijdorp #rotterdamzoo #rotterdam #blijdorpzoo #dierentuinrotterdam

Meer leuke berichten? Dinsdag waren dit de dingen waar we blij van werden.