nieuws

Hier worden we blij van: Creatief bijkletsen en zingen en swingen op het balkon

© Politie Papendrecht
De tijdlijnen op social media worden overspoeld met nieuws over de coronacrisis. Daar kan je best verdrietig van worden. Daarom de rubriek 'Hier worden we blij van'. Op deze manier brengen we wat positiviteit op je beeldscherm.
Om besmetting met het virus te beperken, moeten we anderhalve meter afstand van elkaar houden. Maar hoe moet dat dan als je je vriendinnen mist? Deze dames uit Papendrecht hebben een creatieve manier bedacht om toch even bij te kletsen.
Wat is het mooi om te zien dat we elkaar helpen in deze moeilijke tijden. Zo is de eigenaar van Chateautjes erg blij met het gebaar van haar huisbaas.
En ondernemers uit Rotterdam-Kralingen helpen elkaar door deze moeilijke tijd.
Uit het oog, maar zeker niet uit het hart. De kleinkinderen van deze oma uit Krimpen aan de IJssel laten op deze manier zien dat ze aan haar denken.
Het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht kreeg gister al pizza's en grote paashazen van chocola en ook vandaag worden ze met iets lekkers verrast.
In Krimpen aan den IJssel zongen bewoners en werknemers van zorgcentrum Crimpenersteyn vanaf de balkonnetjes.
Om ons door de quarantaine heen te slepen, delen regiogenoten op social media de mooiste plaatjes uit de regio. Zo ook Willem, die elke dag een mooie foto van Rotterdam post.
En ook onze weerman Ed Aldus deelt zijn mooie kiekjes van de zonsopkomst in Barendrecht.