nieuws

Zondag opnieuw op tv: Geloof in Rijnmond

Kijk Geloof in Rijnmond op tv en website
Kijk Geloof in Rijnmond op tv en website
Omdat het coronavirus ons leven nog altijd in haar greep heeft, zal ook komende zondag een kerkdienst via TV Rijnmond te volgen zijn. Geloof in Rijnmond is het beste alternatief nu de kerken voorlopig gesloten zijn.
De derde aflevering komt aanstaande zondag (5 april) opnieuw uit de Laurenskerk en staat in het teken van Palm- en Passiezondag, de zesde dag van de 40 dagen-tijd. Voorgangers zijn ds. Christien Duhoux-Rueb, predikant Doopsgezinde Gemeente en en ds. Harold Schorren, city-pastor en predikant Laurenspastoraat.
Lector is Aad van Endhoven, kerkwerker van de Gereformeerde Bergsingelkerk. Het orgel wordt bespeeld door Hayo Boerema. Het zangkoor bestaat uit Martha Bosch (sopraan), Mirjam van den Hoek (alt), Janneke van der Linden (alt), Wiecher Mandemaker (tenor) en Johan Vermeer (bas)
Geloof in Rijnmond is elke zondag te zien op TV Rijnmond vanaf 10.00 uur. De dienst duurt een half uur en wordt doorlopend herhaald tot en met 12.00 uur. Ook via rijnmond.nl en de Rijnmond-app is het programma te volgen.