Kijk hier: Geloof in Rijnmond

Geloof in Rijnmond is in corona-tijden de kerkdienst die via tv en deze website te bekijken is. Nu de kerken grotendeels gesloten zijn biedt Rijnmond hoop, steun en een moment van bezinning in deze voor een ieder moeilijke tijden.

De derde aflevering komt opnieuw uit de Laurenskerk en staat in het teken van Palm- en Passiezondag. Voorgangers zijn ds. Christien Duhoux-Rueb, predikant Doopsgezinde Gemeente en en ds. Harold Schorren, city-pastor en predikant Laurenspastoraat.

Lector is Aad van Endhoven, kerkwerker van de Gereformeerde Bergsingelkerk. Het orgel wordt bespeeld door Hayo Boerema. Het zangkoor bestaat uit Martha Bosch (sopraan), Mirjam van den Hoek (alt), Janneke van der Linden (alt), Wiecher Mandemaker (tenor) en Johan Vermeer (bas)

Geloof in Rijnmond is elke zondag te zien op TV Rijnmond vanaf 10:00 uur. De dienst duurt een half uur en wordt doorlopend herhaald tot en met 12:00 uur. Ook via rijnmond.nl en de Rijnmond-app is het programma te volgen.

Naast Geloof in Rijnmond is er dit weekend nog een aantal andere internetkerkdiensten in Rotterdam: RK Paters Dominicanen, Protestantse Kerk Kralingen, Ommoord PKN, Grote Kerk Overschie, Oude Kerk Charlois, Remonstrantse Kerk Arminius, PKN Hoogvliet, Kreatief in Kerk (Krik Pernis), Hervormde Wijkgemeente Maranathakerk Rotterdam-Zuid, Hervormde wijkgemeente De Samaritaan, Waterpleinkerk Lutherse Andreaskerk Rotterdam en johanneskerklombardijen
 

Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren