nieuws

Hier worden we blij van: Een bijzondere verjaardag en een fotoshoot op afstand

De tijdlijnen op social media worden overspoeld met nieuws over de coronacrisis. Daar kan je best verdrietig van worden. Daarom de rubriek 'Hier worden we blij van'. Op deze manier brengen we wat positiviteit op je beeldscherm.
Normaal gesproken is het groot feest voor de verjaardag van Liselotte (13) uit Rotterdam-Schiebroek, maar nu kan dat niet. Daarom hebben de ouders van de jarige een creatieve manier bedacht om haar toch in het zonnetje te zetten: een groot spandoek, slingers en ballonnen. Ook vragen ze buren om met krijt een leuke boodschap achter te laten op de stoep.
Dit meisje is het thuiszitten zat en wil maar één ding: weer naar school. Als dit geen hit wordt!
Dordtse fotograaf Herman heeft iets bedacht tegen de verveling: door het raam foto's schieten van gezinnen die binnen 'opgesloten' zitten. Hij roept gezinnen uit Dordrecht op om zich op te geven voor een fotoshoot op gepaste afstand.
.
Kittens, daar worden we blij van! En deze kitten klimt er op los.
We komen op social media ontzettend veel lieve gebaren tegen van regiogenoten. Dat doet ons goed! Zoals deze mooie stoepkrijttekening voor RET-medewerkers.
En de Ouddorpse Reddingsbrigade steekt zorgpersoneel een hart onder de riem.
Agenten van Politie Rijnmond-Oost werden in Crooswijk verrast door buurtmoeders met een heerlijke maaltijd. Zo kom je je dienst wel door!
In ’s-Gravendeel werden de heer (92) en mevrouw (88) Van Roon verrast voor hun 65-jarige huwelijk. Ondanks de maatregelen rondom het coronavirus, wilde burgemeester Bram Van Hemmen zijn ‘eerste jubilerende echtpaar’ graag persoonlijk feliciteren.