nieuws

Rijnmond Helpt: 17-jarige Barbara in tranen om nieuwe laptop

Presentator Sander de Kramer met Barbara, haar ouders en haar gloednieuwe laptop
Presentator Sander de Kramer met Barbara, haar ouders en haar gloednieuwe laptop
De 17-jarige Barbara van Buuren uit Rotterdam is gehandicapt en volgt speciaal onderwijs. Om haar huiswerk te kunnen maken, moet zij een laptop delen met haar zusje, of op papier werken. Allesbehalve ideaal natuurlijk, en dus schreef het zusje van Barbara een brief naar Rijnmond Helpt.
Het hele gezin heeft het niet makkelijk door de coronacrisis. Zo werkt vader Hugo normaal gesproken in de beveiliging bij Feyenoord en andere grote evenementen. Die liggen door het coronavirus nu allemaal stil. Moeder Sandra is haar baan als beveiliger zelfs kwijtgeraakt.
Presentator Sander de Kramer reed dus snel richting de familie Van Buuren, om Barbara een prachtige nieuwe laptop, mede mogelijk gemaakt door Stichting Rotterdam Mooier Maken, te bezorgen. De dolblije Barbara kon haar tranen niet bedwingen toen Sander de doos achter zijn rug vandaan haalde:
Zie jij nu deze video en denk je: ik kan ook wel een financieel zetje in de rug gebruiken? Geef je dan op voor Rijnmond Helpt, en wie weet staat Sander binnenkort bij jou op de stoep!