nieuws

Zondag op tv en website: Geloof in Rijnmond

Zondag vanaf 10:00 uur op Rijnmond: Geloof in Rijnmond
Zondag vanaf 10:00 uur op Rijnmond: Geloof in Rijnmond
Ook tijdens de Paasdagen is er Geloof in Rijnmond op tv en website. Kijk zondag vanaf 10:00 uur het programma dat voorziet in een behoefte nu kerken in verband met het coronavirus gesloten zijn.
De vierde aflevering komt opnieuw uit de Laurenskerk en staat uiteraard in het teken van Pasen Voorgangers zijn ds. Harold Schorren, city-pastor en predikant Laurenspastoraat en ds. Bernard van Verschuer, predikant vrijzinnig Hervormde wijkgemeente Maaskant Open Grenzen (MKOG).
Lector is Tjtske Gelderbos van de Doopsgezinde Gemeente Rotterdam. Het orgel wordt bespeeld door Hayo Boerema. Het zangkoor bestaat uitMirjam van den Hoek (alt), Margreet Temme (sopraan), Eva Meijboom (alt), Leonie van der Sleen (alt), Wiecher Mandemaker (tenor), Johan Vermeer (bas), Gijbert Westland (tenor) en ErnstjanCooiman (bas).
Geloof in Rijnmond is elke zondag te zien op TV Rijnmond vanaf 10:00 uur. De dienst duurt een halfuur en wordt doorlopend herhaald tot en met 12:00 uur. Ook via rijnmond.nl en de Rijnmond-app is het programma te volgen.