Hier worden we blij van: Matthäus Passion op straat, tulpen uitgedeeld aan hulpverleners en paasgroeten

Het zijn moeilijke tijden met veel verdrietig nieuws. Met de rubriek 'Hier worden we blij van' geven we je een overzicht van socialmediaberichten die je dag iets mooier maken.

Onze weerman Ed Aldus is naast zijn werkzaamheden voor Rijnmond ook een fanatieke fotograaf en wandelt graag samen met hond Banjer. Zij wensen iedereen fijne paasdagen.

Datzelfde wenst wijkagent Marco uit Spijkenisse, ondanks de lastige periode waar we inzitten, ook aan al zijn volgers.

wijkagentakkers_z_vriesland

Iedereen een fijn paasweekend gewenst ondanks alle coronamaatregelen.
Het gaat de goede kant op, laten we nog met z'n volhouden. #Samentegencorona #covid_19 #coronavirus #prettigepaasdagen #weesliefvoorelkaar

Een bezoek aan het theater zit er voorlopig niet in. Dus bedacht operazangeres Luc Ket een creatieve oplossing. Op de stoep van de Stationssingel zong zij een deel van de Matthäus Passion:

Dat muziek voor licht in een duistere periode kan zorgen, blijkt ook weer als de 10-jarige Umi viool speelt voor de bewoners van de Weenahof in Rotterdam.

wijkagentcskwartier

Mooi initiatief om in deze huidige situatie het voor de bewoners #weenahof een stukje aangenamer te maken..#coronacrisis #COVID19 #socialdistancing #burgerinitiatief #binnendemuren

Er werden op straat tulpen uitgedeeld aan hulpverleners. Ook twee surveillerende agenten kreeg een bosje mee.

Lees meer

Volg alles over het coronavirus in ons speciale dossier

Afbeelding

Deel dit artikel: