nieuws

'Perridon niet meer in beeld als investeerder'

Perridon.cropresize.1.jpg
Perridon.cropresize.1.jpg
ROTTERDAM - Topman Michel Perridon van computerbedrijf TRUST is niet meer in beeld als één van de investeerders die op korte termijn transfers voor Feyenoord mogelijk moeten maken. Dat zei investeerder Pim Blokland voor de microfoon van RTV Rijnmond.
Blokland werd tijdens het trainingskamp van Feyenoord in het Turkse Antalya gevraagd naar de plannen die hij had voor de nabije toekomst van Feyenoord. Hij gaf daarin aan samen met andere geldschieters de mogelijkheden te onderzoeken om de selectie van Feyenoord te versterken. Het aantrekken van een scorende spits zou daarbij hoog op het verlanglijstje staan.
Transfers zijn vanwege de financiele situatie van Feyenoord alleen mogelijk als ie extern gefinancierd zijn. Daarin is volgens Blokland op dit moment geen rol weggelegd voor Michel Perridon, die in het verleden herhaaldelijk met Feyenoord in verband is gebracht als geldschieter,
"We zijn vorig jaar met Perridon in gesprek geweest. Maar nu zijn we niet meer in gesprek en gaan ieder onze eigen weg," benadrukte Blokland.