nieuws

Nagelstyliste ook weer open: 'Kriebels in mijn buik gehad'

Nagelstyliste Iris Bourne mag haar zaak in Rotterdam-Zuid deze maandag na twee maanden weer openen. Ze zet zich schrap voor de klanten die weer mogen komen. "Ik ben er helemaal klaar voor!", reageert Bourne enthousiast.
"Ik heb wel even kriebels in mijn buik gehad. Het is super spannend en raar om weer je eigen toko in te lopen, waar de behandelingen weer mogen starten." Bourne miste het contact met haar klanten, maar zat de afgelopen weken zeker niet stil. Ze hielp haar collega-ondernemers op de Groene Hilledijk en Beijerlandselaan om overeind te blijven.Lees meer: Noodfonds, huurverlaging of voedselbank: Nagelstyliste Iris sleept tientallen ondernemers door coronacrisis

Roze paleis

Bourne is blij dat zij een aantal 'buren' heeft kunnen helpen. "Maar nu is het tijd om me weer helemaal te focussen op mijn eigen roze paleis!"
De Rotterdamse ontving maandagochtend met Manorma al haar eerste klant. "Ik heb heel slecht geslapen. Ik was nerveus en dacht: yes, ik mag weer!", lacht Manorma.
"Het is een vervelende periode geweest en we moeten hier en daar wat aanpassen", zegt Bourne. "Maar we gaan vrolijk verder!"

Lees meer

Volg alles over het coronavirus in ons speciale dossier