nieuws

Word een topvoetballer met deze tips van Thomas Verhaar

Word een topvoetballer met deze tips van Thomas Verhaar
Word een topvoetballer met deze tips van Thomas Verhaar
Thomas Verhaar, voetballer bij Excelsior, maakt deel uit van ons Rijnmond Dreamteam. De afgelopen weken hebben jullie hem vragen over het voetbalvak kunnen stellen. Hier zie je zijn antwoorden en tips!
Hoe houd ik mezelf staande tussen alle goede voetballers op de pleintjes?
"Wat ik vroeger deed, was zoveel mogelijk voetballen. Op ieder pleintje dat ik kon vinden, zocht ik de mensen op die er vaak kwamen en dan ging ik met ze voetballen", vertelt Verhaar. Bekijk de video hieronder voor de rest van zijn antwoord.
Hoe vier je een doelpunt?
"Ik geloof erin dat als je een doelpunt scoort, dat het moment van juichen een teken is van oprechte blijdschap", legt de voetballer uit. In de video hieronder licht hij zijn antwoord nog meer toe.
Hoe word ik beter in de bal hooghouden?
"Probeer zo veel mogelijk en zo vaak mogelijk hoog te houden. Dan merk je vanzelf dat het beter gaat. En proberen doelen voor jezelf te stellen", geeft Verhaar mee. Benieuwd naar de rest van het antwoord? Bekijk dan de video hieronder.
De komende weken geven meer sterren van ons Rijnmond Dreamteam op onze website tips om een nieuwe vaardigheid te leren of om nóg beter te worden in wat je al doet. Al eerder gaf Ferry Corsten DJ-tips.Lees meer: Met deze tips van Ferry Corsten word je een top dj en producer