Bejaarde vrouw weet aan overvaller te ontkomen

Na een kopje koffie te hebben gezet, doet een 75-jarige vrouw ’s morgens de tuinpoort van het slot. Plotseling staat er een man in haar woning. Hij wil geld en haar pinpas. Maar de vrouw is niet van plan dat te geven en slaagt erin om aan de overvaller te ontkomen.

De man slaat op dinsdag 24 maart om ongeveer 9.45 uur aan de Rhijnauwensingel in Rotterdam-Beverwaard toe. Als de vrouw weet waar de man op uit is begint ze te gillen en vlucht ze naar de achterdeur.

Tevergeefs probeert de overvaller haar tegen te houden. De man doorzoekt nog wat kastjes en de vrouw belt intussen de politie. Buren zijn door het gegil gealarmeerd. Eén van hen volgt de man als hij wegrent, maar aan het Bouvignepad verdwijnt de verdachte uit het zicht.

De man is wel gefilmd. Hij is tussen de 18 en 25 jaar oud en hij heeft een donkere huidskleur en een wat steviger postuur. De overvaller draagt een grijze jas en witte latex handschoenen. De capuchon draagt hij over zijn hoofd. Hij heeft verder een donkere broek en witte schoenen aan.

Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
 

Meer over dit onderwerp:
burij15
Deel dit artikel: