nieuws

Depay, Rodrigues en Broederliefde steunen Sparta

Broederliefde gaat samen met de voetballers Memphis Depay en Garry Mendes Rodrigues Sparta steunen.
Broederliefde gaat samen met de voetballers Memphis Depay en Garry Mendes Rodrigues Sparta steunen.
In navolging van Georginio Wijnaldum gaan ook de profvoetballers Memphis Depay en Garry Mendes Rodrigues Sparta steunen. De voetballer van Olympique Lyon en Fenerbahce hebben samen met de rapgroep Broederliefde een actie op touw gezet om Sparta te helpen.
Via instagram laten ze weten dat Sparta-fans een aantal seizoenkaarten kunnen winnen. De kaarten zijn zelf betaald en het gaat om verschillende plaatsen in het stadion. Zo moeten fans de instagram van Broederliefde volgen en aangeven waarom ze een seizoenkaart willen van Sparta.
Depay, die tegenwoordig in Rotterdam woont, doorliep de jeugdopleiding van Sparta voordat hij naar PSV vertrok. Mendes Rodriques is er in de buurt opgegroeid al speelde hij in de jeugd van Feyenoord en het eerste elftal van FC Dordrecht. Broederliefde heeft al vaker de liefde voor Sparta niet onder stoelen of banken gestoken. De rapgroep trad al een keer op in het Kasteel.
Vorige week liet Liverpool-speler Georginio Wijnaldum, die ook in de jeugd van Sparta speelde, weten zijn oude club te steunen door seizoenkaarten te kopen. Bij Sparta begon woensdag de verkoop van seizoenskaarten voor het nieuwe seizoen.
De rapgroep en de voetballers maken komende zaterdag bekend welke Sparta-supporters de kaarten krijgen.