Rotterdammer (25) aangehouden voor mishandeling boa

Een 25-jarige Rotterdammer is aangehouden in verband met de mishandeling van een 62-jarige handhaver van Stadstoezicht, afgelopen vrijdag. De man raakte daarbij vorige week ernstig gewond.

Het slachtoffer wilde de Rotterdammer aanhouden, nadat de man de handhavers voor de tweede keer die avond had beledigd. De eerste keer stond de Rotterdammer met zijn auto geparkeerd op het fietspad. Toen de handhavers hem wilden bekeuren reed de man weg en slingerde hij nog wat beledigingen naar het hoofd van de boa's. 

Daarna kwamen de handhavers de Rotterdammer opnieuw tegen. De man begon weer te schreeuwen en te schelden. Toen het slachtoffer de man bij zijn arm pakte, met de bedoeling om hem aan te houden voor belediging, werd hij op de grond gegooid. Hij kwam plat op zijn rug terecht en hield daar zeven gebroken ribben en een klaplong aan over. De handhaver ligt nog steeds in het ziekenhuis. 

De dader wist te ontkomen, maar is dinsdagavond alsnog aangehouden. Ondanks de aanhouding zoekt de politie nog naar getuigen van de mishandeling.

Meer over dit onderwerp:
Nieuws Politie Rotterdam
Deel dit artikel: