Feyenoord wint ruim in Turkije

ROTTERDAM - Feyenoord heeft het trainingskamp in Turkije afgesloten met een overwinning. In Alanya won de ploeg van Mario Been met 3-0 van de Turkse profclub Kayserispor.
Ron Vlaar zette Feyenoord in de eerste helft op voorsprong uit een hoekschop van Jonathan de Guzman. Mario Been wisselde in de tweede helft acht spelers en zag zijn ploeg bovendien op 3-0 komen. Roy Makaay scoorde tweemaal voor de stadionclub. Alleen Rob van Dijk, Ron Vlaar en Roy Makaay speelden 90 minuten. Feyenoord vliegt vrijdag terug naar Nederland. Volgende week zondag is VVV de tegen-stander in de eredivisie. (Foto: Feyenoord.nl)