Lachgasgebruikers veroorzaken aanrijding, slaan op de vlucht en worden gegrepen in de bosjes

Twee mannen hebben het zaterdagochtend erg bont gemaakt met het gebruik van lachgas. Zij deden dit namelijk al rijdend en knalden met hun auto tegen een viaduct bij het Kralingseplein in Rotterdam. Het tweetal sloeg op de vlucht en werd ingerekend door agenten.

Volgens de politie rende het tweetal weg na het ongeluk met een lachgastank en de ballonnen nog in de hand. 

De politie ging achter het tweetal aan en vatte hen in de kraag door voetsporen richting bosjes te volgen. Daar hadden zij de lachgastank nog steeds bij zich.

De politie onderzoekt nog wie de bestuurder van de auto is en heeft het tweetal bekeurd. 

politie_rotterdam_centrum

Een foto(collage) zegt meer dan duizend woorden zeggen ze weleens.

Tegen het einde van onze nachtdienst werden wij getrakteerd op de melding van een aanrijding met letsel op het Kralingseplein. Niet veel later volgde de informatie dat de inzittenden ervandoor waren gegaan met een lachgastank en volle ballonnen nog in de hand.

Helaas voor hen waren de collega's ook aan het einde van de nachtdienst nog scherp genoeg om de voetsporen naar de bosjes te volgen. Aldaar konden de twee verdachten, welke zich verstopt hadden, worden aangehouden. Ook de lachgastank hadden zij nog bij zich.

Onderzoek zal moeten uit wijzen wie de bestuurder is geweest en onder welke stoffen hij eventueel nog meer verkeerde. Tevens zal er proces-verbaal worden opgemaakt wegens het verlaten van een plaats van ongeval. ^MV

Meer over dit onderwerp:
Nieuws Lachgas Rotterdam Politie
Deel dit artikel: