nieuws

Eén jaar plaatjes draaien op Radio Rijnmond: doe je mee?

Welke single haal jij uit de koffer van Reint Jan?
Welke single haal jij uit de koffer van Reint Jan?
De eerste verjaardag vandaag van het vinylprogramma op Radio Rijnmond. Een uur lang uitsluitend de ouderwetse 45 toeren-plaatjes. Doe je mee? Kies dan een single uit onze platenkoffer en luister straks tussen 18 en 19 uur. Wordt het Bruce Springsteen of Anita Meyer? Amazing Stroopwafels of Stars On 45? Beatles of Vanilla Ice? Elke dag stopt Reint Jan Potze 25 singletjes in zijn 45-toerenkoffer. Welke plaat haal jij eruit? Waarom juist die? Voor wie? Heb je een speciale boodschap? Of een mooie herinnering?
Kijk HIER wat er vandaag in de koffer zit en maak je keuze.
Een plaat blijft maximaal drie dagen in de koffer. Elke dag zijn er dus weer een flink aantal nieuwe keuzes. We zoeken allereerst de platen met mooie verhalen. Maar we draaien ook de drie meest gekozen plaatjes.
De muziek op Radio Rijnmond komt tussen 18 en 19 uur niet uit de computer, niet van een of andere streamingdienst, zelfs niet van cd. Want zeg nou zelf: wat is er leuker dan plaatjes draaien? Echte plaatjes. Het gevoel is net even anders. De hoes. De naald die in de groeven zakt. Af en toe een kraakje. Maar vooral een warm geluid.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl