nieuws

Leo Beenhakker bezig met versterking

ROTTERDAM - Feyenoord hoopt zich nog in de winterstop te versterken. Dat zei Leo Beenhakker tijdens het trainingskamp in Turkije.
"We willen er graag iemand bij die goals maakt," aldus de technisch directeur. "Het verschil met PSV en FC Twente is dat zij meer scoren en daar wil ik wat aan doen. Ik was heel ver met een jongen die bij één van de grote Engelse clubs onder contract staat, maar dat is helaas afgeketst."
Beenhakker realiseert zich dat er geen geld is en dat hij dus een creatieve constructie zal moeten bedenken. "Mario Been noemt het tovenarij als het me zou lukken. Ze noemen me al Leo Kazan," zegt 'Don Leo' lachend. "We richten ons met name op jongens die bij de grote clubs buiten de boot vallen en bij ons de volgende stap in hun carrière willen zetten."
Over een mogelijk vertrek op korte termijn van Jonathan de Guzman en de routiniers Tim de Cler, Roy Makaay en Kevin Hofland zei Beenhakker dat de financiele crisis ook voor Feyenoord ongunstig is. "Ik kom bij heel veel clubs over de vloer en overal moeten ze bezuinigen. Ik weet dus niet of de transfermarkt in deze winterstop echt op gang komt." Beluister links het volledige interview met Leo Beenhakker