nieuws

Het weer van vandaag: tropisch warm

Vanmorgen start de dag met met zonneschijn, maar trekken er ook een aantal velden hoge sluierbewolking over. De temperatuur loopt rap op. Vanmiddag schijnt de zon uitbundig en wordt het met 29 tot lokaal 30 graden tropisch warm. Er waait een matige oostenwind. Alleen op het strand bij Hoek van Holland kan de wind kort van zee waaien.
Vanavond blijft het nog lang aangenaam warm buiten. Rond 22:00 uur is het nog steeds rond de 24 graden op de meeste plekken. Vannacht koelt het uiteindelijk af naar ongeveer 17 graden en er staat een zwakke oostenwind.
Morgen draait de zon opnieuw overuren. Er trekken hooguit wat velden hoge bewolking over. De temperatuur loopt op naar 30 of lokaal 31 graden. Er staat een matige oostenwind.

Vooruitzichten

Ook vrijdag is het nog tropisch heet in de regio. Vanaf zaterdag draait de wind waarschijnlijk naar het westen en stroomt minder warme lucht binnen. Koud is het dan zeker niet met temperaturen rond de 23 graden. Pas vrijdagavond of in de nacht naar zaterdag neemt de kans op een onweersbui toe.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl