nieuws

Covid010 op TV Rijnmond: 'Door corona gaat de toekomst er heel anders uit zien'

De coronacrisis drukt op alle aspecten van de samenleving zijn stempel. Iedereen wordt ermee geconfronteerd. Hoe gaan Rotterdamse ondernemers daarmee om? Die vraag staat centraal in onze vierdelige serie Covid010. Donderdagmiddag vanaf 17.30 uur te zien op TV Rijnmond.
Met vandaag aflevering 2, waarin we ondernemers en bewoners in de wijk Middelland bezoeken en vragen hoe zij de afgelopen periode beleefd hebben. "Ik denk dat dit gewoon even belangrijk is geweest voor iedereen, om na te denken over wat we gaan doen met de toekomst", vertelt een ondernemer. "Want die gaat er zeker heel anders uit zien."
Lees meer: Nieuwe Rijnmond-serie Covid010 toont veerkracht van ondernemers in crisis
In deze aflevering is er ook aandacht voor de horeca. De heropening hiervan krijgt hartverwarmende reacties uit de buurt. Er worden zelfs parken geopend in plaats van extra terrassen. De saamhorigheid in de wijk zorgt ervoor dat alles stapje voor stapje een nieuwe kant op gaat.
De tweede aflevering van Covid010 begint donderdagmiddag om 17.30 uur op TV Rijnmond, en wordt daarna ieder uur herhaald. Aflevering 1 gemist? Kijk die hier terug.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl