nieuws

NOS-nieuws nu ook te lezen bij Rijnmond

Gebruikers van de sites en apps van zowel de NOS als de regionale omroepen, en dus ook van Rijnmond, kunnen voortaan in één oogopslag elkaars belangrijkste nieuws zien.
Met een paar eenvoudige handelingen kun je vanaf nu op Rijnmond.nl aangeven dat je ook het landelijke nieuws van de NOS wil lezen. En zo kun je ook op de site van de NOS je voorkeur voor het lezen van het nieuws van Rijnmond of een andere regionale omroep kenbaar maken.
Door deze functionaliteit is een volgende stap in de toch al nauwe samenwerking tussen de NOS en de regionale omroepen gezet.
"Deze uitbreiding van onze samenwerking met de NOS levert ons publiek meteen voordeel op, want je bent in een oogopslag op de hoogte van het belangrijkste regionale nieuws en het binnen- en buitenlandse nieuws", zegt hoofdredacteur Alex Beishuizen van Rijnmond, die van een mijlpaal spreekt.
"Het is ook een teken van vertrouwen in de kwaliteit van elkaars content", vult NOS-directeur Gerard Timmer aan.
In de Rijnmond-app kan je deze functie instellen door naar instellingen te gaan. Daar kan je bij 'personalisativoorkeuren' aangeven dat je ook landelijk en internationaal nieuws wil lezen.