nieuws

Narsingh ziet komend seizoen bij Feyenoord als een nieuwe start

Luciano Narsingh ging vorig seizoen transfervrij van Swansea City naar Feyenoord. In Wales maakte de aanvaller vooral in zijn laatste jaar weinig minuten, waardoor hij niet fit bij de Rotterdammers binnen kwam. "Dit jaar wil ik geen excuses hebben", zegt de 29-jarige aanvaller.
Deze zomer traint Narsingh bij oud-profvoetballer Iwan Redan, die een gym in Rotterdam heeft waar veel profvoetballers aan hun fitheid en vitaliteit werken. "Bij hem ben je aan het juiste adres. Hij krijgt je super fit, ook als je geen zin of spierpijn hebt", zegt Narsingh.
Fit worden: daar is het Narsingh deze zomer om te doen. In de privésfeer waren kleine dingen gebeurd, geeft Narsingh toe. Hij ziet komend seizoen als een nieuwe start: "Ik heb dit jaar de knop omgezet dat ik heel fit wil binnen komen. Als ik fit ben, dan weet ik dat nog gevaarlijk kan zijn."
Onder leiding van trainer Dick Advocaat zat de buitenspeler vooral op de bank van Feyenoord. Narsingh denkt nog niet aan zijn speelkansen bij de Rotterdammers. "Eerst fit zijn", stelt hij nogmaals. "Als ik gelijk goed binnenkom, wie weet hoe het dan loopt."
Kijk hierboven naar het volledige interview van verslaggever Sjoerd de Vos met Feyenoord-speler Luciano Narsingh.