nieuws

Rijkswaterstaat waarschuwt voor drukke spits op maandag

gladheid.cropresize.tmp.jpg
gladheid.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Rijkswaterstaat waarschuwt voor een erg drukke ochtend en avondspits maandag. Weggebruikers moeten volgens de dienst rekening houden met een langere reistijd.
Hoewel er volop wordt gestrooid en sneeuw wordt geruimd, kan het hier en daar behoorlijk glad zijn. In dat geval blijven de spitsstroken dicht.

Strooizout

Rijkswaterstaat heeft voor morgen nog genoeg strooizout. Daarna worden per schip nieuwe ladingen verwacht.
Treinen
De meeste treinen rijden morgen weer volgens de dienstregeling. Alleen op de lijnen van Rotterdam en Den Haag naar Utrecht rijden door een gebrek aan materieel minder intercitytreinen.
Rijnmond de Gladste
De aktie 'Rijnmond de Gladste' van RTV Rijnmond loopt overigens nog tot dinsdag. Als u een straat weet die tot de glibberste of gladste straten van het Rijnmondgebied behoort, kunt u tot en met maandag een mailtje mét foto sturen naar glad@rijnmond.nl.

Winnaar

Op dinsdag bezoeken we de drie finalisten en in het ochtend-radioprogramma Werk Ze! wordt de winnaar van Rijnmond de Gladste! bekend gemaakt. Daarna wordt de gladste straat van de Rijnmond schoongemaakt en dit is LIVE te horen in het Radio Rijnmond lunchprogramma Dwars door Rijnmond.