nieuws

Aanwinst Bryan Linssen: 'Feyenoord helpen om prijzen te pakken'

Bryan Linssen is de derde versterking van Feyenoord voor het komende seizoen. De Limburger tekende maandag voor drie seizoenen in de Kuip. Hij komt transfervrij over van Vitesse en heeft tot 2023 getekend bij Feyenoord. "Ik ga keihard werken, keihard trainen, om Feyenoord te helpen prijzen te pakken", vertelde de kersverse aanwinst bij zijn presentatie.
Eerder ketste een overgang van Linssen naar Feyenoord nog af, omdat de aanvaller zich niet kon vinden in een aanbieding van de Rotterdamse club. De 29-jarige Linssen speelde eerder voor Fortuna Sittard, MVV, VVV, Heracles, FC Groningen en Vitesse.
Met name coach Dick Advocaat maakte zich hard voor de kopsterke buitenspeler. De laatste vier seizoenen maakte hij altijd meer dan tien doelpunten in de eredivisie als linkeraanvaller.

Derde aanwinst

Na Mark Diemers en de Duits-Ghanese vleugelaanvaller Christian Conteh is de 29-jarige Linssen de derde nieuwe speler bij Feyenoord voor het komende seizoen. Conteh is net als Linssen gehaald voor de linksbuitenpositie. Luis Sinisterra is waarschijnlijk nog tot de winterstop uitgeschakeld met een knieblessure.
Bekijk hierboven het hele interview met Bryan Linssen.