FC Dordrecht start voorbereiding met kleine nederlaag bij Fortuna

FC Dordrecht-trainer Harry van den Ham
FC Dordrecht heeft het eerste oefenduel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen verloren. In Limburg was Fortuna Sittard met 2-1 te sterk.
Bassala Sambou zette de Limburgse eredivisieclub vlak voor rust op voorsprong. Tien minuten in de tweede helft maakte Branislav Ninaj er met een kopbal 2-0 van. Twintig minuten voor tijd deed Dordt iets terug; de van Vitesse overgekomen Serviër Nikolas Agrafiotis bepaalde de eindstand op 2-1.
Het oefenduel tussen Fortuna en FC Dordrecht is een voortvloeisel uit de samenwerking die de clubs onlangs met elkaar zijn aangegaan.
Onder leiding van trainer Harry van den Ham vervolgt Dordt de voorbereiding volgende week zaterdag (1 augustus) in Hendrik-Ido-Ambacht met een oefenwedstrijd tegen amateurclub ASWH. FC Dordrecht opent de Keuken Kampioen Divisie op zondag 30 augustus op de Krommedijk tegen Go Ahead Eagles.