nieuws

Het weer van vandaag: tropisch warm

Het weer van vandaag: tropisch warm
Het weer van vandaag: tropisch warm
Vandaag voert de matige oostenwind nog warmere lucht aan. Onder de hete julizon loopt het kwik in de middag op naar waarden tussen de 30 en lokaal zelfs 33 graden. De temperatuur van het zeewater ligt rond de 20 graden.
Vanavond blijft het nog lang warm buiten. Rond middernacht ligt de temperatuur nog rond de 24 graden. Uiteindelijk koelt het tegen het eind van de nacht af naar zo'n 20 graden. De bewolking neemt in de loop van de nacht toe.
Morgenochtend start de dag met bewolking en af en toe wat zonneschijn. Lokaal kan er een enkele regen- of onweersbui vallen. In de loop van de middag klaart het vanuit het westen steeds verder op. In de avond schijnt de zon weer volop in heel de regio. De temperatuur komt uit op 22 graden op het strand tot lokaal nog 25 of 26 graden in het oosten van de regio. Er waait een matige westenwind.

Vooruitzichten

Tot en met woensdag is het licht wisselvallig zomerweer. Zon en wolkenvelden wisselen elkaar af en zo af en toe valt er een enkele bui. Vanaf donderdag lijkt droog en warm zomerweer terug te keren.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl