nieuws

FC Dordrecht in verlegenheid gebracht: nederlaag tegen amateurs van ASWH

FC Dordrecht heeft zaterdag in Hendrik-Ido-Ambacht verloren van de amateurs van ASWH. De eerstedivisionist ging op Sportpark Schildman tegen de ploeg uit de tweede divisie met 1-0 onderuit. Het enige doelpunt werd gescoord door Luuk Admiraal.
De ruststand van ASWH-FC Dordrecht was 0-0. Na een uur wisselde vooral ASWH veel spelers. Daar zat een gouden wissel van trainer Rogier Veenstra bij, want invaller Admiraal zorgde met zijn goal voor de zege voor de thuisploeg.
Bij FC Dordrecht viel Arsenio Valpoort geblesseerd uit. De aanvaller, die deze zomer overkwam van Excelsior, werd na veertig minuten gewisseld.
Vorige week oefende de club van trainer Harry van den Ham voor het eerst in het nieuwe seizoen. FC Dordrecht verloor toen met 2-1 op bezoek bij eredivisionist Fortuna Sittard.
Lees meer: FC Dordrecht start voorbereiding met kleine nederlaag bij Fortuna
Bekijk hieronder de samenvatting van het duel tussen ASWH en FC Dordrecht. Boven dit bericht vind je de interviews met FC Dordrecht-trainer Harry van den Ham, ASWH-trainer Rogier Veenstra en Mels van Driel, die per direct stopt met voetballen en aan de slag gaat als TD.