Publiek verwelkomt Feyenoord met clublied in De Kuip

De supporters van Feyenoord kunnen eindelijk weer De Kuip in. De eerste openbare training van de Rotterdammers is woensdag om 11:00 uur begonnen. Ongeveer 1800 supporters begroeten de spelers voor het eerst sinds maart weer in De Kuip.

Verspreid over de Willem van Hanegem-tribune zagen zij hoe de technische staf het eerste het veld betrad. Daarna volgde de selectie. Aanvoerder Steven Berghuis ontbrak nog. Hij is afgelopen weken ziek geweest en traint nog apart van de groep. 

Ook Justin Bijlow, Luis Sinisterra, Tyrell Malacia en Christian Conteh trainden niet mee. Het was voor de Feyenoord-fans voor het eerst dat ze de aanwinsten Bryan Linssen en Mark Diemers aan het werk konden zien. 

Onder gezang van de supporters begon trainer Dick Advocaat aan de training. De gemeente Rotterdam gaat in aanloop naar Feyenoord-Sparta met Feyenoord evalueren wat er goed en fout ging tijdens de eerste openbare training. 

Voorafgaand aan de training hield iedereen zich netjes aan de maatregelen. Via stippen op de grond werd in de rij voor het stadion de anderhalve meter afstand aangegeven.

Afbeelding

Ook droegen veel bezoekers een mondkapje. Feyenoord raadde mensen aan dit te doen, maar het was niet verplicht.

Afbeelding
 


 

Meer over dit onderwerp:
Sport Feyenoord
Deel dit artikel:

Reageren