nieuws

Het weer van vandaag: opnieuw tropisch warm!

Ook vandaag doet de zon weer goede zaken. Wel drijft er af en toe wat hoge bewolking over, waardoor de zon soms minder fel schijnt. Toch loopt de temperatuur weer flink op. Het is 30 graden op het strand tot lokaal 33 graden in het oosten van de regio. Er staat een matige en aan zee soms vrij krachtige noordoostenwind, windkracht 3 tot 5.
Vanavond blijft het nog lang warm en vannacht koelt het op de meeste plaatsen niet verder af dan zo'n 20 graden. Opklaringen en wolkenvelden wisselen elkaar af.
Morgen is het opnieuw vrij zonnig en warm. Net als vandaag trekken er wel velden hoge bewolking over. De temperatuur loopt opnieuw op naar zo'n 30 tot 33 graden. In de loop van de middag kan er een zeer lokale onweersbui ontstaan. Er staat een overwegend matige oosten- tot noordoostenwind.

Vooruitzichten

Ook de komende dagen blijft het onverminderd heet. De temperatuur ligt tot en met woensdag elke dag tussen de 30 en 34 graden. Door de hoge luchtvochtigheid voelt het soms benauwd aan buiten. In de loop van de nieuwe week neemt de kans op een aantal regen- en onweersbuien steeds verder toe.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl