nieuws

Feyenoord in een uur knap langs Borussia Dortmund (3-1); ook Duisburg verslagen

Feyenoord speelt het mini-toernooi in het stadion van MSV Duisburg
Feyenoord speelt het mini-toernooi in het stadion van MSV Duisburg
In Duisburg heeft Feyenoord zaterdagmiddag de 'Cup der Tradition' gewonnen. De Rotterdammers boekten tijdens dit mini-toernooi een knap resultaat tegen de Duitse topclub Borussia Dortmund (3-1). Beide wedstrijden duurden tweemaal dertig minuten.
Feyenoord scoorde de eerste drie doelpunten van de wedstrijd. Daarvan waren twee van Nicolai Jørgensen. Eric Botteghin was met een kopbal verantwoordelijk voor de andere goal van de Rotterdammers. Namens Borussia Dortmund deed Axel Witsel nog wat terug (3-1). Justin Bijlow keerde vlak voor tijd nog een penalty van toptalent Erling Braut Håland.
Tijdens dit vriendschappelijke, aangepaste toernooi oefende Feyenoord ook tegen MSV Duisburg, een ploeg die op het derde Duitse niveau speelt. In dat duel legde het team van trainer Dick Advocaat de Duitsers met 2-1 over de knie met doelpunten van Jens Toornstra en Luciano Narsingh.
Later verschijnt op Rijnmond.nl en in de Rijnmond-app een samenvatting van de twee oefenwedstrijden van Feyenoord tegen Borussia Dortmund en MSV Duisburg.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl