nieuws

Het weer van vandaag: overwegend droog

Vandaag wisselen zon en wolken elkaar af en kan er een enkele bui vallen. De temperatuur loopt op naar 20 of maximaal 21 graden en er staat een zwakke tot matige zuidenwind.
Vanavond neemt de bewolking toe en in de loop van de avond gaat het vanuit het zuidwesten regenen. Vannacht trekt de zone met regen over de regio en koelt het af naar 14 graden. Er staat een zwakke wind uit een veranderlijke richting.
Morgenochtend heeft de meeste regen de regio alweer verlaten en is het droog. Af en toe breekt ook de zon door. Morgenmiddag neemt de kans op een aantal buien weer toe.
Lokaal komt hier ook een klap onweer bij voor. Het wordt maximaal 19 of 20 graden en er staat een matige wind uit het zuidwesten.

Vooruitzichten

Komend weekend houdt de wisselvalligheid nog aan. Zaterdag vallen de meeste buien en lokaal komt er een klap onweer voor.
Ook zondag vallen er nog een paar buien, maar de zon komt er dan ook steeds beter bij. Vanaf maandag is het overwegend droog. De temperatuur schommelt rond een vrij frisse 18 graden.