nieuws

Feyenoorder Bijlow en Spartaan Harroui in selectie Jong Oranje

Justin Bijlow (VK Sportphoto)
Justin Bijlow (VK Sportphoto)
Feyenoord-keeper Justin Bijlow en Spartaan Abdou Harroui zitten bij de definitieve selectie van Jong Nederland voor de oefenduels tegen Jong Wit-Rusland en Jong Noorwegen. Feyenoord liet eerder al weten dat het niet wil dat Bijlow naar Wit-Rusland afreist, vanwege de veiligheidssituatie in het land.
Het kabinet maakte vrijdag bekend dat Oranje-internationals zich niet hoeven te houden aan de quarantaineregels, die gelden wanneer iemand terugkomt uit een oranje gebied. Wit-Rusland is zo'n gebied. De KNVB liet aan het AD weten dat de spelers die opgeroepen worden voor Oranje verplicht zijn om mee te reizen met het team. Wanneer Bijlow dit niet doet, zou hij vanwege de internationale regels een schorsing riskeren voor de eredivisie.
Lees meer: Feyenoord staat jeugdinternationals Bijlow en Geertruida niet af voor interland in Wit-Rusland Lees meer: Advocaat over Jong Oranje: 'Ik denk dat Feyenoord een signaal heeft afgegeven'
Feyenoorder Lutsharel Geertruida zat in de voorselectie van Jong Oranje, maar heeft de definitieve selectie niet gehaald.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp: +3197012113165 of mail: nieuws@rijnmond.nl!