nieuws

Het weer van vandaag: de mooiste dag van de werkweek

Vandaag is de mooiste dag van de werkweek. In de ochtend lost een lokale mistbank snel op. De rest van de dag wisselen zon en stapelwolken elkaar af. Het blijft droog en het wordt 20 of 21 graden. Als de zon even wat langer schijnt zal het nog zomers aanvoelen buiten. Verder staat er maar weinig wind uit het noordwesten.
Vanavond is het eerst helder. Vannacht neemt vanuit het westen de bewolking toe en mogelijk valt er tegen de ochtend wat lichte regen. Het koelt af naar 11 of 12 graden en er staat opnieuw maar weinig wind.
Morgen verloopt overwegend bewolkt en af en toe valt er een klein beetje regen. De zon zal maar weinig tevoorschijn komen. De temperatuur loopt op naar zo'n 20 graden en er staat een matige tot (vrij) krachtige zuidwestenwind.

Vooruitzichten

Vrijdag is een bewolkte dag met af en toe wat regen. Komend weekend komt de zon weer wat vaker tevoorschijn en blijft het op de meeste plekken droog. Ook in de nieuwe werkweek lijkt het droge en overwegend zonnige weer aan te houden. De temperatuur ligt vaak tussen de 18 en maximaal 21 graden.