nieuws

Schiedammer ernstig mishandeld door grote groep

Een wonder is het dat een 51-jarige man uit Schiedam een mishandeling overleeft. Het slachtoffer wordt omsingeld door een man of tien en hij wordt gestoken en geslagen onder meer met een honkbalknuppel. Hij vertelt in Bureau Rijnmond wat hem overkwam.
Het slachtoffer wordt op donderdag 1 juni rond 22.45 uur mishandeld. Hij is samen met zijn vrouw naar een “hangplek” aan de Reigerlaan gereden om de schade te regelen van een bril, die is gesneuveld tijdens een ruzie tussen hun zoon en een andere jongen. Aanvankelijk verloopt het gesprek gemoedelijk. Maar dan komen er plotseling twee auto’s met gierende banden aanrijden.
De inzittenden gaan meteen in de aanval. Ook de vrouw van het slachtoffer wordt belaagd, maar zij weet te ontkomen. Haar man wordt echter zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd.
Die avond nog worden een 49-jarige Schiedammer en zijn 16-jarige zoon aangehouden. De politie is nog op zoek naar de bestuurder van een zwarte Volkswagen Golf en de auto zelf. Er zijn beelden van de verdachte die uit de auto stapt. Wie kent deze man?
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl