nieuws

Feyenoord Onder 21 versterkt zich met Noorse verdediger

Feyenoord-logo
Feyenoord-logo
Feyenoord Onder 21 heeft donderdag Sondre Skogen gepresenteerd. De 20-jarige Noor komt over van Rosenborg BK en zal op huurbasis tot het einde van de eerste seizoenshelft uitkomen voor de Rotterdammers.
Het hoogste jeugdteam van Feyenoord had snel versterking nodig in de defensie. Na de blessure van Denzel Hall, moest de ploeg worden aangevuld. Technisch directeur Frank Arnesen is tevreden met de komst van Skogen: ‘Sondre is een directe versterking voor Feyenoord Onder 21. Extra fijn is dat trainer Rini Coolen bij Rosenborg al met hem heeft gewerkt en zijn kwaliteiten goed kent.’
De Noorse jeugdinternational heeft nog geen minuten gemaakt in het eerste elftal van Rosenborg. Wel is de Scandivandiër aanvoerder van hun B-team.
Eerder dit seizoen haalde Feyenoord al Mikael Törset Johnsen - ook overgekomen van Rosenborg BK – en Bernardo Silva voor de Onder 21. De club uit Rotterdam-Zuid wil met deze versterkingen een gooi doen naar het kampioenschap in de competitie. Een mogelijke eerste plaats zou toegang kunnen geven tot een plek in de Tweede Divisie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl