nieuws

Het weer van vandaag: lokaal grijs, later volop zon

Vanmorgen start de dag op veel plekken grijs met kans op nevel of mist. In de loop van de ochtend komt de zon er steeds beter bij en vanmiddag schijnt de zon weer uitbundig. De temperatuur loopt dan op naar 21 graden aan zee tot 23 graden in het oosten van de regio. Er waait een overwegend zwakke zuidwestenwind. Om 15:30 uur start de astronomische herfst, wanneer de zon loodrecht op de evenaar staat.
Vanavond en vannacht is het eerst nog helder, maar later verschijnt er vanuit het westen steeds meer bewolking. De temperatuur daalt naar 10 tot 15 graden en er waait een zwakke tot matige zuidelijke wind.
Morgen start de dag met een afwisseling van zon en wolkenvelden. In de middag neemt de bewolking verder toe en kunnen er buien vallen. Lokaal is onweer mogelijk. De temperatuur ligt rond de 21 graden en er waait een matige tot vrij krachtige zuiden- tot zuidwestenwind. In de avond gaat het vanuit het westen regenen.

Vooruitzichten

Vanaf donderdag ligt de temperatuur overdag rond de 15 graden en vallen er geregeld een aantal buien. Verder waait het vaak ook stevig door. Kortom, de herfst is begonnen!