nieuws

Zesdaagse TV over Tour de France: 'Wout van Aert heeft eigen Team Jumbo-Visma kapot gereden'

Terwijl de Wooning Zesdaagse door corona deze herfst niet door kan gaan, wordt ondertussen in Rotterdam op de achtergrond heel hard gewerkt om de start van de Tour de France binnen te halen. Om het Zesdaagse-gevoel levend te houden en op de hoogte blijven van de jacht op de Tourstart maakt Rijnmond tot het eind van het jaar één keer per maand Zesdaagse TV.
Kijk nu naar de eerste aflevering van Zesdaagse TV in het decor van FC Rijnmond. Presentator Bart Nolles gaat aan tafel het gesprek aan met drie voormalig profrenners: Bobbie Traksel (tegenwoordig commentator op Eurosport), Peter Schep (wedstrijdleider Zesdaagse) en John den Braber (voormalig Nederlands kampioen bij de profs).

Tour de France

Naast de mogelijke Tourstart en de Wooning Zesdaagse is ook de zondag geëindigde Tour de France een gespreksonderwerp. Wat vinden de heren van winnaar Pogacar en de grote verliezer Roglic? Heeft het Nederlandse Team Jumbo-Visma gefaald? Peter Schep en Bobbie Traksel waren het met elkaar eens dat met name Wout van Aert, door op een aantal momenten te hard op kop te rijden, zijn eigen ploeg een hele slechte dienst heeft bewezen: hij heeft het kapot gereden."
Tussen de gesprekken aan tafel door heeft Zesdaagse TV ook leuke reportages te bieden. In de eerste aflevering komen toppers als Erik Breukink, Jean-Paul van Poppel, Michael Boogerd, Leontien Zijlaard-Van Moorsel én wielerliefhebber René Froger voorbij.
Zesdaagse TV is de enige wielertalkshow van Nederland en zeker niet alleen online te bekijken. Woensdag om 17:30 uur zie je de wielertalkshow op TV Rijnmond, met ieder uur een herhaling. Ook in oktober, november en december is Zesdaagse TV één keer per maand te zien bij Rijnmond.