nieuws

Aboutaleb geeft Feyenoord laatste kans om coronaregels te handhaven

Feyenoord-fans stonden, zaten dicht op elkaar of maakten sfeer bij de thuiswedstrijd tegen FC Twente (Bron: VK Sportphoto - Mischa Keemink)
Feyenoord-fans stonden, zaten dicht op elkaar of maakten sfeer bij de thuiswedstrijd tegen FC Twente (Bron: VK Sportphoto - Mischa Keemink)
Ahmed Aboutaleb geeft Feyenoord nog één kans om de coronaregels onder fans goed na te laten leven. Dat zegt de burgemeester van Rotterdam dinsdagavond in het RTL-programma Jinek. "Als dit komend weekend nog iets gebeurt, dan is het over en uit met supporters in het Feyenoord Stadion."
Eerder kondigde Aboutaleb aan dat Feyenoord het aantal stewards in het stadion moest verhogen. Feyenoord gaat daarin mee en verhoogt het aantal stewards met 25. "Maar die extra stewards gaan niet helpen", zegt Aboutaleb.Lees meer: Aboutaleb: bij volgende overtreding mogelijk geen publiek meer bij Feyenoord Lees meer: Feyenoord begrijpt frustratie premier en gaat extra mensen inzetten
Tijdens het thuisduel met FC Twente werd de anderhalvemeterregel niet altijd goed nageleefd en maakten Feyenoord-supporters sfeer, terwijl dat vanwege de coronamaatregelen niet is toegestaan. Aboutaleb meldde verder dat hij niet ging letten op het verbale geluid in de Kuip, maar wel op de anderhalve meter.
Feyenoord speelt zondag de eerstvolgende thuiswedstrijd. Dan komt ADO Den Haag in de Kuip op bezoek.