nieuws

Het weer van vandaag: vanmiddag enkele buien

Vandaag laat de zon zich nog maar af en toe zien en vanmiddag trekken vanuit het westen enkele buien over de regio. De temperatuur komt voorlopig voor het laatst uit op een warme 21 graden. De zuiden- tot zuidwestenwind wordt matig en aan zee (vrij) krachtig, windkracht 4 tot 6.
Vanavond regent het enige tijd, vannacht wordt het vanuit het westen droog met opklaringen. Het koelt af naar 12 graden. Er staat een matig tot vrij krachtige en aan zee krachtig of harde zuidwestenwind. Later in de nacht neemt de wind weer in kracht af.
Morgenochtend is het droog en zijn er eerst zonnige perioden. In de middag raakt het verder bewolkt en in de loop van de middag gaat het vanuit het westen regenen. In de middag wordt het nog maar 16 graden. Er staat een matige en aan zee (vrij) krachtige zuidwestenwind. In de middag kan de wind aan zee hard worden, windkracht 7.

Vooruitzichten

De komende dagen is het wisselvallig en koel met weinig zon en geregeld buien. De middagtemperatuur daalt naar slechts 14 of 15 graden en soms waait het stevig door.