nieuws

Narsingh over treffer bij Feyenoord-ADO: 'Dan zie je dat ik belangrijk kan zijn'

"Vorige wedstrijd en in de voorbereiding kwam ik vaker in die situatie, maar ging de bal er niet in", vertelt Feyenoord-aanvaller Luciano Narsingh over zijn treffer tegen ADO Den Haag zondag. "Ik ben blij dat hij er vandaag wel in gaat. Dan zie je dat ik belangrijk kan zijn."
De grote kans die Narsingh miste in de slotfase tegen FC Twente vorig weekend, spookte nog wel door het hoofd van de vleugelaanvaller. "Zeker. Maar op de training zijn de jongens ook met me bezig door te zeggen dat het doelpunt vanzelf komt. Gelukkig kwam dat vandaag."
"Op de training heb ik veel getraind op afwerken met Robin van Persie", vervolgt Narsingh. "Ik had weinig tijd om na te denken. Eigenlijk wist ik niet eens waar het doel was, maar ik wist wel hoe ik die bal moest raken."

De drie punten tellen

Over de 4-2 zege op ADO Den Haag was Narsingh duidelijk: een slordige wedstrijd, maar de drie punten tellen. "Hopelijk is het volgende week beter. Ook de minder mooie wedstrijden moet je winnen."Lees meer: Feyenoord neemt in tumultueuze tweede helft afstand van ADO Den Haag