nieuws

Het weer van vandaag: bewolkt en (mot)regen

Het weer van dinsdag 13 oktober
Het weer van dinsdag 13 oktober
Vandaag is het overwegend bewolkt en valt er met name in de westelijke helft van de regio af en toe regen of motregen. Verder naar het oosten toe is het droger. De temperatuur loopt op naar 12 graden en staat er een matige en aan zee eerst nog vrij krachtige zuidoostenwind.
Vanavond wordt het in heel de regio droog. Vannacht klaart het vanuit het oosten op steeds meer plekken op. In de opklaringen zakt de temperatuur naar slechts 5 of 6 graden. Onder de bewolking is het zachter. Er staat een zwakke tot hooguit matige noordoostenwind.
Morgenochtend start de dag kort met nog wat zon, maar al snel neemt vanuit het oosten de bewolking toe. De rest van de dag verloopt grijs, maar op een enkel buitje na is het droog. De temperatuur loopt op naar 12 graden en er staat een matige tot hooguit vrij krachtige noordoostenwind.

Vooruitzichten

Ook donderdag verloopt veelal grijs. Vanaf vrijdag komt de zon vaker tevoorschijn. Wel blijft het voorlopig fris met temperaturen van 12 graden overdag. Vooral de nachten kunnen in het weekend koud verlopen.