Pijnlijke afstraffing voor FC Dordrecht in Volendam

FC Dordrecht heeft vrijdagavond in de eerste divisie de grootste nederlaag van het seizoen geleden. Op bezoek bij FC Volendam kreeg de ploeg van trainer Harry van den Ham een flink pak slaag (7-1).
De Schapenkoppen keken al vrij snel tegen een 2-0 achterstand aan. Na vier minuten opende Feyenoord-huurling Francesco Antonucci de score voor FC Volendam. John Murkin tekende vier minuten later voor de 2-0 aan. De Italiaanse spits Samuele Mulattieri maakte voor de rust nog eens twee treffers voor de thuisploeg.

Dordts doelpuntje doekje voor het bloeden

Na de rust deed FC Dordrecht nog iets terug via Gianni dos Santos, die zijn tweede treffer van het seizoen aantekende (4-1). Dat doelpunt bleek slechts voor de statistieken. Vlak voor tijd produceerde FC Volendam nog eens drie doelpunten. Murkin, Martijn Kaars en Dean James bepaalden met hun doelpunten de eindstand tot 7-1.
FC Dordrecht blijft na deze pijnlijke nederlaag hekkensluiter met vijf punten uit negen wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. De Schapenkoppen moeten dinsdag alweer in het bekertoernooi aan de bak. FC Utrecht uit de eredivisie komt dan aan de Krommedijk op bezoek.

FC Volendam - FC Dordrecht 7-1 (4-0)

4' 1-0 Francesco Antonucci
8' 2-0 John Murkin
33' 3-0 Samuele Mulattieri
45+2' 4-0 Samuele Mulattieri
48' 4-1 Gianni dos Santos
79' 5-1 John Murkin
83' 6-1 Martijn Kaars
88' 7-1 Dean James
Opstelling FC Dordrecht: Swolfs; Polley, Aktas (46' Bliek), Muhringen (75' Vliet), Bondswell; Jansen (46' Suray), Vermeulen (46' Sürmeli), Baggerman; Dos Santos, Agrafiotis, Musaba (85' Parkes)